Matemātiskais pamats likmju veikšanā

Matemātiskais pamats likmju veikšanā

Soli pa solim līdz veiksmīgai likmju veikšanai – matemātiskais pamats likmju veikšanā

Ja tu jebkad esi domājis, ka tev nav jāuztraucas par matemātikas pielietošanu likmju veikšanā, tad tev nevajadzētu gaidīt, ka varēsi pelnīt naudu ar likmju veikšanu. Protams, ir daudzi spēlētāji, kas īstermiņā bijuši veiksmīgi, veicot likmes instinktīvi. Viņi juta vai ticēja, ka izvēlētā likme galu gala uzvarēs. Tomēr šāda pieeja ne vienmēr nesīs veiksmi ilgtermiņā. Tev jābūt skaidram un ilgtspējīgam likmju veikšanas plānam un jāsaprot, kuri koeficienti ataino vislabāko iespējamību, meklējot tā sauktos atbilstošos koeficientus, bet ilgtermiņā mērķim jāliek likmes virs šiem atbilstošajiem koeficientiem.

Likmju veikšana uz augstākiem koeficentiem nekā uz tiem, kas ataino atbilstošu iespējamību

Principā tev jāmeklē koeficienti, kas ir augstāki par tiem, kas ataino atbilstošu iespējamību. Tā ir vienkārša skaitļu spēle. Apskatīsim klasisko piemēru ar monētas mešanu, kur katra iznākuma (ērglis vai cipars) ir vienāda – 50%. Tas nozīmē, ka atbilstoši koeficienti būtu 2.00 – 2.00 (decimālā formātā). Ja mēs atrastu piedāvājumu ar koeficientu, kas ir augstāks par 2.00, tad šāds koeficients ļautu veikt izdevīgu likmi (likmes lielums jāvērtē atkarībā no tā, cik daudz koeficients pārsniedz 2.00, kā arī mūsu budžeta menedžementu), kas savukārt nesīs ilgtermiņa peļņu.

Protams, praksē ir daudzi faktori, kas var ietekmēt koeficientu izmaiņas un mainīt konkrētās likmes iznākuma iespējamību. To var iekmēt tādi faktori kā komandu sastāvi, savainojumi, forma, neprecīzu koeficientu publicēšana vieglprātīgas notikuma izpētes rezultātā. Tātad šīs ir lietas, kas potenciāli var slept izdevīgumu. Tieši to ir nepiecieāms ātri idetificēt un reaģēt.

Vairāk informācija par to, kā rodas likmes izdevīgums, kā to pamanīt, kā tas ietekmē likmes lielumu, būs pieejama nākamajos rakstos.

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu