Veiksmīgas likmju veikšanas recepte

Veiksmīgas likmju veikšanas recepte

Atceries, ka laimests vienmēr ir svarīgāks nekā likmju veikšana. Daudzi likmju veicēji spēlē regulāri, dažos gadījumos pat nepārtraukti, jo viņi redz interneta likmju veikšanu ne vien kā naudas pelnīšanas veidu, bet arī daudz svarīgāk kā izklaidi, aizraušanos un brīvā laika pavadīšanas veidu. Taču tā ir kļūda! Vismaz tajos gadījumos, kad kāda nodoms ir palielināt peļņu no likmju veikšanas.

Likmju veikšana atpūtas pēc

Naudas tērēšana uz atpūtu likmju veikšanas formā, protams, ir pieņemami. Kopumā tas ir azartspēļu veids, kas piedāvā diezgan mazu iespēju ātri kļūt bagātam, pie tam veiksmes pamatā ir lieliskas konkrētā sporta veida zināšanas. Tikai tādā gadījumā tu vari sacensties ar bukmeikeriem koeficientiem un cerēt, ka šāda likmju veikšana atspēkos citus aspektus, ko attiecina uz tiem likmju veicējiem, kas to dara atpūtas pēc. Pretējā gadījumā ir diezgan liels risks nepārtraukti zaudēt, ja ņem vērā sliktu naudas menedžementu un citas azartspēļu saistītas problēmas.

Veiksmes atslēgas

Visa pamatā ir milzīga pacietība, laiks, brīvi naudas līdzekļi, matemātikas zināšanas, informācija par pasaules sportu un noteikts mērķis, pēc kura tiekties. Parasts likmju veicējās, kas to dara atpūtas pēc, šos noteikumus zina, taču bieži vien viņi to noliek otrajā plānā.

No parasta likmju veicēja līdz profesionālim

Ir ļoti noderīgi, ja ir padziļinātas zināšanas konkrētajā sporta veidā, dažreiz pat tas ir obligāti nepieciešams. Galvenais iemesls tam ir informācijas apmaiņa dažādos likmju veikšanas forumos un blogos starp nopietniem likmju veicējiem un profesionāļiem, kuri pārzina citus sporta veidus. Neņemot vērā finansu resursus, uzticamu informāciju un informācijas avotus, ļoti svarīgs factors ir pacietība. Galu galā mēs visi zinām teicienu – pacietība ir rūgta, bet darba augļi ir saldi! Šo var ļoti labi attiecināt uz likmju veikšanas pasauli.

Ir daudz dažādas profesionālu likmju veicēju komūnas. Dažos gadījumos tās jau pirmssākumos tiek izveidotas, balstoties uz augstāk minētajiem noteikumiem. Citos gadījumos cilvēki mācās no savām kļūdām un tad pamazām kļūst par profesionāļiem pat tad, ja sākumā viņi skaitījās kā atpūtas likmju veicēji. Protams, katra likmju veicēja attīstība atškiras un ir ļoti individuāla attiecībā uz dzīves ciklu, naudas menedžementu un psiholoģiju. Šie aspekti var attīstīties dažādos veidos, taču parasti tas notiek pamazām, attīstības līnijai ejot līkločiem.

Daži likmu veikšanas padomi noslēgumā

  • velti laiku, lai atrastu labu iespēju, ko esi identificējis pats vai informāciju sniedzis uzticams avots
  • atrodi vērtību un izmanto to kā priekšrocību!
  • ievāc savu statistiku, lai vēlāk vieglāk varētu reaģēt uz situāciju un pieņemt apdomīgus lēmumus. Ja nepieciešams, tad pieskaņo to saviem mērķiem, plānam un budžetam
  • akli neseko pūļa efektam vai “tautas padomiem”
  • VIENMĒR paturi prātā, ka izvairīšanās no zaudējuma ir uzvara
Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu