Derības tiešsaistē

Derības tiešsaistē

Derības tiešsaistē kļūst arvien atpazīstamākas pēdējo gadu laikā un šobrīd ir ieguvušas cienījamu derību tirgus daļu. To atpazīstamība balstīta uz pārliecību, ka ir vienkāršāk uzveikt derību aģentūru (bukmeikeru), ja likmes tiek izdarītas notikuma laikā, jo varat skatīties notikumu tiešraidē, lai palielinātu izredzes iegūt laimestu. Tomēr patiesībā derības tiešsaistē ir grūtāk pārvaldīt, salīdzinot ar standarta derībām, tas prasa ievērot stingru disciplīnu un kontroli. Un tas jo īpaši svarīgi, ja vēlaties gūt peļņu ilgtermiņā.

Derības tiešsaistē – likmju izdarīšana uz sporta notikumiem, kuri jau ir sākušies

Iespējams esat dzirdējuši , ka tiešsaistes derības sauc arī citādāk. Daži tās sauc par in-play derībām vai in-running derībām, bet ideja saglabājas tieši tāda pati. Galvenā iezīme ir tā, ka varat izdarīt likmes pēc sporta notikuma sākšanās, varat izdarīt vairākas likmes dažādiem iznākumiem līdz spēles beigām vai līdz brīdim, kad spēle kāda iemesla dēļ tiek apturēta (vārtu guvums, izaicinājums, sarkanā kartīte, sods, neieskaitīts vārtu guvums – viss atkarīgs no sporta veida). Lielākā daļa no labāko likmju tiešsaistes derību aģentūrām piedāvā plašu klāstu ar likmju iespējām uz vairākiem sporta veidiem. Futbols, basketbols, teniss un zirgu skriešanas sacīkstes vēl aizvien ir atpazīstamākie sporta veidi šajā sfērā.

Stratēģija TIEŠSAISTES DERĪBĀS

Labākais veids, kā nodrošināt un saglabāt potenciālu ilgtermiņa peļņu tiešsaistes derībās, ir izvēlēties un sekot noteiktai derību stratēģijai. Ir vairākas šādas stratēģijas, līdzīgi kā ir vairākas investīciju preces, un jums ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko stratēģiju atkarībā no tā, vai vēlaties, lai tā koncentrējas uz risku, spekulāciju, vai, lai tā ir konservatīva. Stratēģiju skaits ir tuvu tam skaitam cilvēku, kuri tās izmanto tiešsaistes derībās. Neatkarīgi no izvēlētās stratēģijas augstākā prioritāte ir nevis peļņas palielināšanai, bet drīzāk potenciālā zaudējuma samazināšanai. Dažas atpazīstamas derību sistēmas kā Martingeila var kļūt bīstamas, ja mēģināt tās izmantot tiešsaistes derībām. Vairāku secīgu likmju izdarīšana un dubulto likmju pievienošana (ko paredz Martingeila sistēma) var viegli novest pie negatīva iznākuma, jo bukmeikeri ir ievērojuši nepieciešamos piesardzības pasākumus kā maksimālo likmju limits – vai nu attiecībā uz noguldījumiem vai izmaksām. Un tas jo īpaši attiecas, ja jūsu rīcībā ir lieli līdzekļi, jo tas iet roku rokā ar lielām likmēm, kas var novest pie limita sasniegšanas un liegt saņemt jūsu ieguldīto naudu atpakaļ. Atcerieties, ka Martingeila sistēma pieņem, ka nepastāv likmju griesti. Tādēļ ir ļoti svarīgi izvēlēties piemērotu likmju summu un izvairīties no šādas stratēģijas lielu likmju gadījumos.

Vairāk informācija par derību stratēģijām pieejama mūsu rakstā “Derību Padomi TIEŠSAISTES DERĪBĀS”.

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu