Apgūsti savu sporta veidu

Apgūsti savu sporta veidu

Vai tev patīk sports, tā aizkulises un mācīšanās no tā, kas notiek aizkadrā un kas notiek pēc spēles? Vai arī tu drīzāk esi pragmatiķis, kam patīk analizēt visu pieejamo informāciju? Saprātīga pieeja aktīvam un pat pasīvam sportam var palīdzēt tev labāk izprast koeficientus un to saskatīt vertīgo.

Kam pievērst uzmanību?

Apgūt viegli pieejamo informāciju par šī brīža formu, pozīciju turnīra tabulā vai oficiālajiem komandu paziņojumiem medijos nav pietiekami. Futbolā vai citos komandu sporta veidos ir labi sākt ar līgu vai kādu konkrētu komandu, par kuru zināsi visu. Īpaši tad, ja šī informācija būs lietderīga vertigo koeficientu meklējumos. Līdzīga situācija ir tenisā. Būtu ļoti noderrīgi iegūt informāciju par konkrētā spēlētāja privāto dzīvi, kas tevi nostādītu daudz labākā situācijā attiecībā pret bukmeikeriem, jo tā noteikti būs priekšrocība zināt vairāk par bukmeikeriem. Galu gala koeficienti tiek veidoti, balstoties uz šī brīža formu, reitingiem, spēļu vēsturi, pieredzi un tā tālāk. Tieši tādēļ specifiskas un detalizētas informācijas iegūšana var ļoti palīdzēt. Piemēram, tenisists grasās precēties vai spēlēs kādā citā turnīrā, kas sāksies pavisam drīz - šādi faktori var ļoti ietekmēt spēlētāja sniegumu.

Kā pielietot iegūto informāciju?

Šāda informācija ir ļoti augstu vērtējama apmaiņas procēsa, palielinot iespēju nopelnīt vairāk. Šādu vairāku vērtīgu padomu sniegšana var novest pie izstrādātas sistēmas, kas vēlāk var atpelnīties ar labu reputāciju likmju veicēju komūnā un galu gala dos iespēju apmainīties ar informāciju un padomiem ar tiem, kas koncentrējas uz citiem sporta veidiem, līgām un komandām. Drīz tu sapratīsi, ka bukmeikeru izveidotie koeficienti nav īsti pareizi. Un ja tu domāju, ka zini vairāk, tu vari to izmantot kā priekšrocību. Tas ļauj tev pareizi izveidot naudas menedžementu un “sodīt” koeficientus, kas ir tālu no patiesības. Ilgtermiņā atbildība un pacietība vairumā gadījumu tev ļaus pārspēt bukmeikerus un viņu piedāvātos koeficientus.

Daži pēdējie padomi

Informācijas daudzuma pieejamība pasaules sportā aug neizmērojami ātri. Tieši tādēļ nepieciešams pievērstu uzmanību tajām detaļām, kas dos vislielāko vērtību. Informācija ir vērtīga tikai tad, ja tā vēl nav devusi ietekmi uz tirgu. Dažreiz nav nepieciešams pieejamo informāciju detalizēti. Dažas koeficientu salīdzināšanas mājaslapas (oddsportlal.com) atainos dažādas izmaiņas koeficientus – koeficienti ar laiku un krīt. Tu vari koncentrēties uz totalizatora kantoriem, kas gluži vienkārši nepaspēja izmainīt koeficientus, kas uz to brīdi šķiet pareizā līmenī. Ja tev izdosies veikt likmes ar šādu priekšrocību, tad tu varēsi palielināt savu potenciālo peļņu ilgtermiņā.

Bet būsim godīgi, vai tomēr nav labāk zināt informāciju un iemeslus šo koeficientu izmaiņām? Šāda informācija ir daudz noderīgāka nekā vienkārša skatīšanās uz koeficientu izmaiņām – galu galā, šīs izmaiņas palīdzēs tikai vienā spēlē nevis ilgtermiņā. Tas nozīmē, ka tev nāksies gaidīt ilgu laiku, kamēr bukmeikeri pieļaus līdzīgu kļūdu.

Vairāk informācijas par konkrētiem populārākajiem totalizatora sporta veidiem, notikumiem un pat vienreizējām iespējām, lasi rakstus sadaļās Sports un likmju veikšana un Likmju veikšanas publikācijas.

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu