Derības tiešsaistē atbildīgi

Derības tiešsaistē atbildīgi

Derības tiešsaistē atbildīgi

Daudzi cilvēki apmeklē derību aģentūras, izdara likmes tiešsaistē vai vienkārši izdara likmes, skatoties savu iecienīto sporta veidu mobilajā tālrunī. Ja zināt, ka nevarat vienmēr laimēt, derības var būt patīkama ilgtermiņa izklaides forma. Zaudējums ir daļa no spēles, un jums jābūt gataviem zaudēt. Tāpēc jums vienmēr vajadzētu izdarīt likmes atbildīgi, nekad neizmantojot naudu, kuru nevarat atļauties zaudēt. Jūs varat zaudēt laika un savas naudas izjūtu. Jums vajadzētu izbaudīt derības, pat ja negūstat laimestu noteiktajā brīdī.

Vai nodarbojaties ar derībām pārāk bieži?

Vai rodas sajūta, ka izdarāt likmes katru dienu un zaudējat vairāk, nekā bijāt plānojis? Vai jūs ilgstoši ir piemeklējušas neveiksmes? Ja šķiet, ka dodat priekšroku izklaidei ar derībām, nevis ģimenei un darbam, iespējams jūs palēnām kļūstat vai jau esat atkarīgs. Pirmkārt, jums vajadzētu apzināties, jo vairāk vēlaties uzvarēt vai kompensēt zaudējumus, jo lielāks risks ir atkal zaudēt. Tajā brīdī jūs sākat izdarīt likmes stresa ietekmē, tā vairs nav vienkārši izklaide. Lūdziet palīdzību savai derību aģentūrai un ļaujiet viņiem piemērot derību limitus, kurus nevarat pārsniegt. Tas ir vienīgais veids, kā palīdzēt jums un jūsu tuvajiem.

Uzstādiet limitus

Izmantojiet iespēju uzstādīt jūsu kontam limitus derību aģentūrā:

  • Derību aģentūra var nobloķēt jūsu kontu uz noteiktu periodu, ko varat izvēlēties, lai ļautu jums īslaicīgi atpūsties no derībām.
  • Viņi var uzstādīt pielāgojamus limitus jūsu budžetam un likmēm, tādējādi aizliedzot jums zaudēt vairāk par noteiktā laikā uzstādīto.
  • Ļaujiet derību aģentūras klientu atbalstam palīdzēt jums un sniegt padomus. Ja jums ir problēmas kontrolēt savus azartspēļu paradumus, nosūtiet viņiem ziņu vai piezvaniet – viņi noteikti palīdzēs jums atrast risinājumu. Klientu atbalsta līnijas sniedz arī šādu palīdzību.

Vai uztraucaties par saviem draugiem?

Vai uztraucaties, ka tuvam draugam vai ģimenes loceklim ir problēmas ar derībām? Tādā gadījumā jūs arī varat sazināties ar derību aģentūras klientu atbalstu, kuru izmanto jūsu draugs vai ģimenes loceklis. Viņi noteikti jūs uzklausīs un palīdzēs gan jums, gan personai, par kuru uztraucaties. Derības un azartspēles vispirms ir domātas kā izklaides forma. Jūs varat sazināties arī ar ekspertiem azartspēļu atkarības sfērā. Zemāk redzams saraksts ar organizācijām, kuras varētu palīdzēt:

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu