Izdevīgo likmju koncepta izprašana

Izdevīgo likmju koncepta izprašana

Soli pa solim līdz veiksmīgai likmju veikšanai

Iepriekšējā daļā iepazīstinājām ar mūsu pamācību “Soli pa solim līdz veiksmīgai likmju veikšanai”. Mēs izcēlām īpašas tēmas, kurām pievērsīsim uzmanību atsevišķās pamācības nodaļās. Šoreiz otrajā daļā vērsīsim uzmanību uz pirmo svarīgo tēmu. Vai tu zini, kas ir izdevīgas likmes? Vai tu esi dzirdējis par jēdzienu “izdevīga likmju veikšana”? Ļaujiet paskaidrot, ko tas nozīmē.

Izdevīguma koncepta izprašana, izdevīgo likmju veikšana

Ir ļoti svarīgi pilnībā saprast un aptvert to, kas ir izdevīga likme. Tas ir viens no nosacījumiem, lai ieņemtu pareizo virzienu ceļā uz veiksmīgu likmju veikšanu. Tu noteikti esi dzirdējis tādus apgalvojumus kā “Šī likme nevar zaudēt. Šī komanda nevar zaudēt.”. Šādi apgalvojumi bieži ir dzirdami spēlēs, kurās ir izteikts favorīts, kas novērtēti ar koeficientu 1.30 (varbūtība ar vismaz 77%; vairāk informācija pieejama nodaļā Matemātikas pamati likmju veikšanā). Protams, ka šie pārliecinošie apgalvojumi nav nekas nepieņemams, tomēr tie tieši vai netieši iedragā likmju veicēja morāli. Īpaši tas attiecas uz to, ka šādi apgalvojumi neļauj veiksmīgi meklēt likmes izdevīgumu.

Ļaujiet mums uzdot fundamentālu jautājumu: vai iespējamība var būt augstāka par koeficientiem, kurus par favorīta uzvaru piedāvā bukmeikeri? Kamēr mēs paturēsim prātā šo fundamentālo jautājumu, mēs virzīsimies pareizajā virzienā.

Bet tomēr atgriezīsimies pie iepriekšminētajiem apgalvojumiem par spēles uzvarētāju. Bieži vien šādi apgalvojumi par konkrētu komandu uzvarām vai zaudējumiem ir balstīti uz to, ka mēs paši vēlamies, lai būtu attiecīgs iznākums, kā rezultātā likme mūsu acīs kļūst izdevīga. Šādā gadījumā jēdziens “izdevīgums” nozīmē tikai kā parastu izteicienu, kas sevī neietver tā patieso nozīmi. Patiess izdevīgums ir paslēpts likmēs ar lielākiem koeficientiem nekā notikuma iznākuma reālā iespējamība. Ir nepieciešamas labas zināšanas un ieskats konkrētajā notikumā, lai atrastu šādas likmes. Tāpat jābūt zibenīgai reakcijai izmantot šādas likmes ar labākajiem pieejamajiem koeficientiem, kā arī pareizam riska menedžementam, kas balstīts uz ievākto statistiku.

Neskatoties uz visu augstāk minēto, vairums likmju veicēju nav pilnībā apguvuši vai nevēlas apgūt likmes izdevīguma konceptu. Tas nozīme, ka parādās iespēja mazākajai daļai spēlētaju, kuri vēlas izmantot šo priekšrocību.

Nākamajā nodaļā mēs apskatīsim, kā bukmeikeri izveido koeficientus. Soli pa solim saprastīsim, kā iegūt labāko rezultātu veicot likmes.

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu