Hokeja totalizatori

Hokeja totalizatori

Populāras līgas un turnīri hokeja totalizatoros

Hokejs ir ļoti populārs gan Ziemeļamerikā, gan Eiropā. Kanāda, ASV, Krievija, Skandināvija un Centrāleiropa ļoti intensīvi bauda šo ziemas sportu. Eiropas totalizatoru kopiena nevar iedomāties sporta totalizatorus bez viena no populārākajiem komandas sporta veidiem Eiropā. Hokejs totalizatoru piedāvājums ir ļoti plašs pirms spēles un pārsvarā tiešraidēs. Kura līgas visātrākajā spēlē pasaulē piesaista lielāko sporta totalizatoru fanu uzmanību?

NHL un KHL ir līderi līgu biļetēs

Pieci slidotāji un vārtsargs katrā spēles laukuma pusē ir hokeja spēles neatņemama sastāvdaļa visās pasaules hokeja līgās. Vispopulārākā līga ir Ziemeļamerikas NHL, kurā pašlaik spēlē 31 komandas, un katra no tām līdz parastās sezonas beigām spēlē 82 spēles. Lielākā daļa NHL spēlētāju ir no Kanādas (vairāk nekā trīs simti) un ASV. Pēc tam ir zviedri ar simt spēlētājiem. Somu, krievu un čehu spēlētāju skaits ir mazāks par pusi salīdzinājumā ar pirmajām trim vietām.

2008. gadā hokeja kartei tika pievienota Eiropas alternatīva — KHL. Aleksandra Medveģeva dibinātajā Krievijas kontinentālā hokeja līgā pārsvarā ir vietējie spēlētāji (vairāk nekā 500). Ir vairāki duči ārvalstu spēlētāju — kanādieši, baltkrievi, somi, latvieši, zviedri, kazahi, čehi un spēlētāji no ASV. Līgā ir 24 komandas.

Visas sezonas laikā no augusta līdz maijam NHL un KHL visvairāk skan bukmeikeru statistikā, jo tās ir hokeja līgas ar lielāko apgrozījumu un biļešu skaitu. Eiropas valstīs tās konkurē ar populārākajām vietējām līgām. Hokeja līgu popularitātes rangs turpinās ar Zviedrijas SHL, Somijas Liiga, Vācijas DEL un Šveices nacionālo līgu. Iecienītāko līgu vidū varam minēt arī zemāka ranga sacensības šeit vai ārvalstīs. Ziemeļamerikas AHL vai Krievijas VHL papildina piedāvājumu naktī un vakarā.

Populārās ziemas klasiskās un All-Star spēles

Pievilcīgas īpašās spēles, kur nav obligāti izpildāmu mērķu, un netradicionālās hokeja sacensības ietver spēles atsevišķu hokeja līgu aizgādībā. Viens no populārākajiem prognožu pasākumiem ir hokeja leģendu All-Star NHL un KHL līgās. Vai zini, kāpēc? Iespējams, katrs hokeja fans zina, ka lieliskam vārtu guvumam nav nepieciešama saspringta darbība. Vārtsargi nepārtraukti atrodas savā vietā, taču divkaujas beigās dažkārt tiek piedzīvots neizšķirts punktu skaits ar divciparu skaitļiem. Tādēļ labākie labprātāk izdara likmes uz konkrētiem vārtu guvējiem spēlē. Izredzes nav tik pievilcīgas kā līgas sacensībās, bet liela varbūtība, ka uzbrucējs gūs vārtus, nodrošina lielisku šovu All-Star maču totalizatoru faniem.

Pasaules čempionāts hokejā ir populārākais starptautiskā līmenī

Hokeja turnīri ir vispopulārākie čempionāti, kas notiek katru gadu maijā.

Citi starptautiskie dalībnieku un klubu turnīri

IIHF Starptautiskās hokeja federācijas spēļu formāts tiek izpildīts visa gada garumā individuālās vecuma kategorijās sieviešu un vīriešu konkurencēs. Lielākā daļa spēļu ir pieejamas mūsu totalizatoru biroju piedāvājumā pirms spēles un tiešraides laikā. Līgas, kas ir ārpus Pasaules čempionāta, pieder pārstāvniecības blokiem visās vecumu grupās. Vācijas kauss, Šveices kauss, Slovākijas kauss, spēlēs pirms Pasaules čempionāta Eiropas tūres ietvaros vai arī atsevišķas sadraudzības spēles ir vienlīdz populāras totalizatoru lietotāju vidū.

Klubu līmenī lietotāji pierada pie iecienītās Čempionu līgas, kas sākas augustā. Kulminācija un tradicionālais fināls būs februāra sākumā. Mēnesi iepriekš ir Kontinentālā kausa fanu laiks. Fināls katru gadu notiek janvāra otrajā nedēļas nogalē. Svētku sezonā ļoti populārs un prestižs ir Spengler kauss Davosā (Šveicē), ar ikgadējo kulmināciju Vecgada vakarā.

Olimpiskās spēles un Pasaules kauss

Starptautiskā līmenī nevajadzētu aizmirst turnīrus, kuri nenotiek tik bieži. Tikai reizi 4 gados notiek Ziemas olimpiskās spēles.

Turpretim valstsvienības dalība Pasaules kausā, kas tika nodibināts 1992. gadā, savulaik tika uzskatīta par triumfu. Tā 4. turpinājums 2020. gadā tika atcelts, un turpmākais liktenis nav zināms.

Populārākie hokeja totalizatori

Pievienosim īsu apskatu ar populārākajām hokeja līgām un turnīriem un totalizatoriem, kas ir vispieprasītākie lietotāju vidū. Arvien lielāku popularitāti iemanto LIVE totalizatori, tāpēc tradicionālie pirmsspēļu totalizatori par uzvaru, neizšķirtu papildina daļējas likmes par trešdaļām un gūto vārtu skaitu tajās, atsevišķiem spēlētāju vai komandu rezultātiem noteiktā spēles daļā.

Ļoti populāras pirmsspēļu likmes ietver likmes par vārtu guvēju, spēlētāju, kurš izdara rezultatīvu piespēli, vai spēlētāju, kurš iegūs punktu katrā spēlē visās slavenākajās līgās, tostarp vietējās sacensībās.

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu