Futbola totalizatori

Futbola totalizatori

3 svarīgākie noteikumi, lai veiksmīgi piedalītos futbola totalizatorā

Sportam, kurš visvairāk saistīts ar azartspēlēm, ir savas problēmas, un neviena stratēģija pasaulē negarantēs peļņu. Kā lai izklaidējas, slēdzot derības par futbola spēlēm, un kā lai gūst peļņu? Esam sagatavojuši 3 īsus noteikumus, kuri var jums palīdzēt.

Ir daudz lapu, kas veltītas futbola totalizatoriem. Dažas var izmantot par velti, citas ir maksas. Tās visas parasti cenšas pievilināt azartspēļu fanus, īpaši tos, kuriem patīk futbols. Pat ja izmantojat viņu sniegtos padomus ilgtermiņa veiksmei, kad slēdzat derības par futbolu, ir svarīgi iepazīties ar 3 noteikumiem.

1. Esiet gatavs uzzināt par jaunām līgām un futbola likmju tirgu

Daudzi futbola fani, kuri izlemj piedalīties derībās, pieļauj vienu parastu kļūdu. Viņi nesaprot, ka izpratne par futbolu ir saistīta ar izpratni par futbola totalizatoriem. Tie iet roku rokā, bet futbola totalizatoru lietotājs tikai pēc kāda laika saprot un spēj novērtēt futbola totalizatoru tirgus dinamiku. Viņš saprot, kā gaidāma futbola spēle atšķiras pieredzējušu azartspēļu spēlētāju acīs no spēles tipisku iesācēju acīs.

Kā pārdzīvot šo laiku, nezaudējot spēlēšanas prieku zaudētas naudas dēļ? Sāciet ar līgām, kuras pārzināt vislabāk un ideālā gadījumā — sāciet ar mazām likmēm, kas neietekmēs budžetu. Daudz pieredzējušu spēlētāju sākuši savu karjeru ar tā sauktajām viltus likmēm (bez īstas naudas). Pateicoties šai pieredzei, viņiem ir pilnīgāka izpratne par futbola totalizatoru tirgus atsevišķām daļām un viņi ir izstrādājuši reālas likmes. Jaunu līgu, kurās spējat orientēties, iepazīšana un individuālu futbola tirgu atklāšana ar dažādiem derību slēgšanas birojiem vai sporta biržām ir svarīga pieredzes gūšanas daļa.

Esiet pieticīgs. Ja uzskatāt, ka Anglijas premjerlīgas komandas ir labākas, nekā par tām raksta prese, nejauciet to ar padziļinātu izpratni par futbola totalizatoru tirgu. Tie ir divi dažādi termini, kas jāsaprot, lai varētu veiksmīgi slēgt derības.

2. Lieciet likmes tikai uz iespējām, ko uzskatāt par vērtīgām

Svarīgs faktors futbola totalizatoros ir tādu iespēju atrašana un likmju likšana uz tām, kuras uzskatāt par vērtīgām. Tas nozīmē, ka jūsu veiksmes iespējamība ir lielāka par to, ko bukmeikers pašlaik rāda kā savu likmi. Jums veiksies vislabāk, ja atradīsiet vērtīgas likmes. Augstākas iespējamības atrašanai par to, kas tiek rādīta, ir jābūt veiksmīgas likmju likšanas principam.

Vērtību varat atrast jebkur. Laika gaitā ar tehnoloģiju uzlabojumiem iespējamību vērtība ir vidēji zema (salīdzinājumā ar tiešsaistes totalizatoru pirmsākumiem). Faktors, kas ir svarīgs lielākās summas atrašanai, protams, ir laiks. Vērtība, kas veidojas, ja tiek pēkšņi mainīts futbola komandas sastāvs, informācija par spēles nozīmību attiecīgajai komandai, izmaiņas spēles laukumā, tiesnešos, spēlētāju sodos un arī traumas. Šī informācija noteikti ietekmēs likmju svārstības un mainīs izredzes dažādos futbola totalizatoru tirgos.

Mūsu lapā varat atrast detalizētu piemēru par to, kā aprēķināt vērtīgo likmi vai, pareizāk sakot, likmes vērtību.

3. Izvēlieties atbilstošu finanšu pārvaldību savām likmēm

Kādas summas atvēlēsiet likmēm futbola totalizatoros? Jautājums ar ļoti svarīgu atbildi, lai droši spēlētu totalizatorus un izvairītos no bankrotēšanas vai lielas naudas summas zaudēšanas. Neatkarīgi no tā, vai esat nopietns totalizatoru fans un vēlaties iegūt peļņu ilgtermiņā vai vienkārši izklaidējaties un jums patīk futbols, ievērojiet šos 3 noteikumus.

  • Spēlējiet tikai ar naudu, ko varat atļauties zaudēt
  • Nekad nespēlējiet, lai atgūtu zaudēto naudu
  • Nekad nepaaugstiniet likmes, ja jums kādu laiku nav veicies

Ikviena spēlētāja karjerā ļoti svarīga ir budžeta esamība un finanšu plāns. Nepārtērēts budžets un atbilstošas likmes atkarībā no vērtības vai maiņa ar fiksētajām likmēm ir nepieciešama, lai nodrošinātu ilgtermiņa efektivitāti un ienesīgumu. Varat izmantot dažādas likmju stratēģijas, piemēram, Kelly Criterion vai Flat Stakes. Svarīgi ir noteikt drošu budžeta procentuālo vērtību, ko nedrīkst pārsniegt. Spēlētājam, kura budžets ir 10 000 EUR, nevajadzētu pārsniegt 500 EUR summu vienai likmei, kas atbilst 5% no viņa budžeta. Ideālā situācijā viņa vidējām iemaksām par tipisku likmi ir jābūt ar vidējo vērtību 1–2% no budžeta. Veiksmīgas naudas līdzekļu pārvaldības sastāvdaļa ir arī detalizēta statistika un atsevišķu likmju analīze.

Lieciet likmes uz futbola spēļu rezultātiem

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu