Ierobežota atbildība

Ierobežota atbildība

Šis informācijas portāls nodrošina publiski pieejamu informāciju par tiešsaistes derību iespējām, jaunākos derību piedāvājumus un nosacījumus visās zināmākajās derību aģentūrās, bet nepiedāvā tiešā veidā izdarīt likmes uz sporta vai citiem notikumiem. Mēs neesam nedz derību aģentūra, nedz kazino operators.

Mūsu mērķis ir sniegt augstas kvalitātes saturu un apkopot dažādās vietnēs publiski pieejamo informāciju vienuviet. Tā kā mums nav ietekmes uz šiem resursiem, mēs nevaram garantēt satura svaigumu, precizitāti vai iespējamās kļūdas.

Kā šī portāla operatori mēs neesam atbildīgi par jebkādiem zaudējumiem, kas var rasties, izdarot likmes reklamētajās aģentūrās. Jāatceras, ka visas pamācības, padomi, spēļu analīzes un cita veida informācija, ar ko dalījusies derību kopiena, ir tikai subjektīvs viedoklis un negarantē laimīgās likmes iegūšanu. Šo padomu izmantošana jūsu likmēs vienmēr ir uz paša riska. Visa publicētā informācija jāuztver ar piesardzību, mēs nesniedzam garantiju par šīs informācijas patiesumu un aktualitāti. Ja esat pārliecināts, ka derības ļaus jums ātri gūt peļņu, aplūkojiet atbildīgu azartspēļu sadaļu un pārliecinieties, vai neesat atkarīgs no derībām un azartspēlēm.

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu