Derību padomi TIEŠSAISTES DERĪBĀM

Derību padomi TIEŠSAISTES DERĪBĀM

Nav viena labākā derību stratēģija tiešsaistes derībām, kuru varat izmantot visos gadījumos. Patiesībā ikviens var atklāt stratēģiju, kas atbilst viņu stilam un maciņa biezumam. Ir divi galvenie parametri, lai izstrādātu jūsu tiešsaistes derību stratēģiju: laiks un izredzes (cenas, likmes).

Izšķirošs faktors tiešsaistes derībām

Spēlēšanai veltītais laiks tiek uzskatīts par izšķirošu faktoru tiešsaistes derībās. Izredzes (iespējamība) laimēt nepārtraukti mainās atkarībā no tā, cik ilgs laiks ir pagājis un, jo īpaši, cik ilgs laiks ir atlicis līdz sporta notikuma beigām. Derībās spēlētāji var izmantot šo laiku neatkarīgi no viņu stila, vienkārši liekot likmes uz noteiktu spēles iznākumu, kas var būt veiksmīgs vai neveiksmīgs.

Agrīnās likmes

Viens svarīgs priekšnoteikums ir savlaicīgi likt likmes, ja paredzamais iznākums ir tāds, ka “nekas nemainīsies”, proti, liekot likmes uz neizšķirtu, mazāk par 2,5 vārtu guvumiem, mazāk stūra sitieniem utt. Tam iemesls ir pavisam skaidrs – derību likmes šādam iznākumam nepārtraukti samazinās un iespējamība laimēt, liekot likmes uz šādu iznākumu, laika gaitā palielināsies.

Vēlīnās likmes

No otras puses vēlāk liktas likmes var nodrošināt lielākus laimestus. Protams, šādos gadījumos laimesta iespējamība parasti ir krietni zemāka, bet atsevišķas likmes var izrādīties izdevīgākas (piemēram, likmju likšana uz gala rezultātu, vairākiem vārtu guvumiem spēlē, favorīta komandas/spēlētāja zaudējumu utt. ).

Tātad, kā pieņemt lēmumu par tiešsaistes likmēm?

Likmju svārstības atkarīgas no prognozēm pirms spēles un tādējādi ir atkarīgas ne tikai no laika, kas atlicis līdz spēles beigām, bet arī no vairākiem citiem aspektiem, kā, piemēram, spēles rezultāta, spēlētājiem, kartīšu statistikas, uzbrukumiem, bīstamiem uzbrukumiem, standarta situācijām utt. Pastāv veidne, kurā ietverts katrs no šiem aspektiem, un šo veidni izmanto (ar nelielām izmaiņām, piemēram, atšķirīgām robežām) visas derību aģentūras. Tādā veidā tiek noteiktas izredžu specifiskās svārstības. Piemēram, ja izredzes, ka mājas komanda uzvarēs, ir 1.25 tieši pirms spēles sākuma, pieņemot, ka spēles gaitā radušies neparedzēti apstākļi un rezultāts pēc 30 spēlētām minūtēm futbola spēlē ir 0:0, šāda iznākuma izredzes mainītos uz apmēram 1.5.

Viena svarīga lieta ir izdarīt pareizo lēmumu, tajā pašā laikā ņemot vērā vēlamo izredžu pievienoto vērtību (piemēram, vēlamā rezultāta vai komandas izredzes). Vai likme vēl aizvien ir uzskatāma par izdevīgu vai arī būtu labāk to atcelt, vai pievienot drošības slāni; dažos gadījumos jūs varat arī gūt agrīnu laimestu noteiktam zaudējuma procentam.

Protams, strikta un atbildīga naudas pārvaldīšana ir visvarīgākā komponente katrai veiksmīgai stratēģijai. (Atsevišķa sadaļa).

Share on
Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos. Es piekrītu